U Auto moto klubu Križevci danas je održana komemoracija za križevačkog poduzetnika, predsjednika Moto kluba Križevci i organizatora moto utrka Zdravka Višaka, koji je preminuo u 56. godini života.

Bio je uspješan poduzetnik, bavio se transportom, a svi će ga se sjećati kao čovjeka koji je uvijek želio pomoći i dati dobar savjet.

-Možemo ga samo pamtiti po svemu dobrome što smo prošli s njim, svakom danu, svakoj večeri, svakoj šali. Jako puno je dao nama trkačima, svakome koji je došao na bilo koju utrku. Svatko je bio naš gost i otišao veseo iz našeg tima. Uvijek je proslavio s nama sve naše pobjede i bila mu je čast što vozimo za naš moto klub, što smo prvaci i da to bude veliki odgovor svim drugim klubovima na nivou Lijepe naše, da smo mi iznad svih. Pamtit ćemo ga po svemu dobrome, po veselju i svim trenucima kada smo se zajedno smijali i šalili na svoj račun – poručili su ispred Moto kluba Križevci.

-Zdravko je nesebično dao sebe u moto sport našeg grada, naš klub i našu moto utrku. Utkao je dio svojeg života, od sudjelovanja, sponzoriranja, organizacije utrke. I ne samo na utrci, Zdravko je kao predsjednik Kluba nesebično sudjelovao u svim aktivnostima koje je klub provodio. Dragi Zdravko, iako nisi više s nama, tvoja volja i entuzijazam, zauvijek će ostati dio ove moto zajednice, kako u Križevcima, tako i diljem Hrvatske i šire – kazao je sportski sudac i direktor discipline moto slalom Nino Čeredar.

Posljednji ispraćaj bit će u utorak, 5. ožujka 2024. godine u 14 sati na Gradskom groblju u Križevcima.

komemoracija zdravko višak (2) komemoracija zdravko višak (4) komemoracija zdravko višak (5) komemoracija zdravko višak (6) komemoracija zdravko višak (7) komemoracija zdravko višak (8) komemoracija zdravko višak (9) komemoracija zdravko višak (10) komemoracija zdravko višak (11) komemoracija zdravko višak (12) komemoracija zdravko višak (13) komemoracija zdravko višak (14) komemoracija zdravko višak (15) komemoracija zdravko višak (16) komemoracija zdravko višak (17) komemoracija zdravko višak (18) komemoracija zdravko višak (19) komemoracija zdravko višak (20) komemoracija zdravko višak (21) komemoracija zdravko višak (22) komemoracija zdravko višak (23) komemoracija zdravko višak (24) komemoracija zdravko višak (25) komemoracija zdravko višak (26) komemoracija zdravko višak (27) komemoracija zdravko višak (28)