[FOTO] Održana godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Velike Sesvete

2. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Križevci [FOTO] Održana godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Velike Sesvete


Dobrovoljno vatrogasno društvo Velike Sesvete održalo je u nedjelju svoju redovnu godišnju skupštinu, a koju je vodio  zapovjednik DVD-a Nikola Dulikravić. U izvješću o radu istaknuto je kako Društvo radi već 57 godina u malom i sve slabije naseljenom mjestu i okolnim mjestima. Zapovjednik Dulikravić je istaknuo kako nije bilo intervencija u prošloj godini.

-U suradnju s Mjesnim odborom planiramo obnoviti krov i krovište na ovom domu. Moramo očistiti bazene kako bi imali lakši pristup crpilištu u slučaju potrebe. -istaknuo je Dulikravić te kazao kako u projekciji za 2021. godinu je planirana klimatizacija doma.

Pozdravnim riječima nazočnima obratili su se predstavnici DVD-ova, gradski vijećnik Darko Habdija, dopredsjednik Vatrogasne zajednice grada Križevaca Slavko Gotić i gradonačelnik Mario Rajn.

Rajn je istaknuo kako mu je zadovoljstvo uvijek doći u Velike Sesvete. -Čuo sam da planirate krovište, naravno da će Grad pomoći u realizaciji. Suradnja Mjesnog odbora na čelu s gospodinom Poropatom i DVD-a je iznimno korektna. Naime, gosp. Poropat, unatoč zdravlju, redovito je kod nas u Upravi i bori se za ovaj kraj. -kazao je Rajn.

-Želim spomenuti još da u ovoj godini imao ozbiljnijih ulaganja u križevačku Javnu vatrogasnu postrojbu. Razumnom čovjeku to ne pada na pamet braniti, jer JVP je prva tu u trenutku nesreće. Vi ste ovdje prva linija obrane, ali želimo da imate adekvatnu potporu JVP. -poručio je Rajn te zaključno poručio svako dobro u realizaciji programa.