[FOTO] Odličan vikend plesača ŠPK Koprivnica u Samoboru

30. listopada 2019. Autor: prigorski.hr Lokalni sport [FOTO] Odličan vikend plesača ŠPK Koprivnica u Samoboru


Međunarodno natjecanje u standardnim i latinsko-američkim plesovima u organizaciji Hrvatskog sportskog plesnog saveza i domaćina, plesnog kluba ”Samobor” održano je prije nekoliko dana u Samoboru. Natjecalo se je više od 220 natjecatelja, parova, pojedinaca i grupa, iz 22 kluba, a sudilo je 6 sudaca.

Među natjecateljima bili su članovi Špk ”Koprivnica” koji su ostvarili slijedeće rezultate: Filip Obran i Karla Šmitlehner (starija mladež D2) osvojili u obje plesna discipline prva mjesta i zlatne medalje, a u kategoriji pojedinaca Franka Žufika (mlađi osnovci) osvojila je u standardnim plesovima 2. mjesto i srebrenu medalju od 6 natjecatelja.

Istovremeno u latino-američkim plesovima osvojila je 3. mjesto i brončanu medalju od 7 natjecatelja, dok je Mateja Kolarić (mladež) standardni plesovima osvojila 3. mjesto i brončanu medalja, a u latino –američkim plesovima 2. mjesto i srebrenu medalju, Kristina Cvitić (mlađa mladež) u standardnim plesovima 7. mjesto od 10 natjecatelja, a u latino- američkim plesovima osvojila je u finalu 4. mjesto od  12 natjecatelja, Paula Škrobar (mlađa mladež) u standardnim plesovima osvojila je 5. mjesto, a u latinsko – američkim  plesovima 7. mjesto.

Slijedeće natjecanje je u Zagrebu.

prigorski.hr

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments