U dobrom raspoloženju i uz prigodne degustacije, s radom je krenula nova Robin trgovina u Sigecu Ludbreškom, u ulici Augusta Šenoe 30. Radi se o pedeset i prvom Robin marketu koji će za sve kupce biti otvoren od ponedjeljka do nedjelje od 0 do 24 sata.

Novi Robin market 0-24 koji se nalazi na dobro znanoj lokaciji, zasigurno će ugodno iznenaditi velikim parkingom, novouređenim prostorom, asortimanom, kontinuiranim akcijama te mogućnosti da svakodnevno možete nabaviti svježe i tople kroasane, svježe sendviče, kruh, rashlađena pića ili nešto što Vam je potrebno iz bogate ponude od gotovo 3000 artikala! Radi se o još jednom Robin marketu koji radi NON STOP, a koji su kupci rado prihvatili.

Robin Sigetec L. (2)

Zadovoljan kupac je glavni cilj poslovanja Robin trgovina. U tom pravcu je usmjerena njihova poslovna filozofija koju će kupci moći primijetiti kroz politiku asortimana i cijena, ugodan ambijent, higijenu te ljubazan odnos prodajnog osoblja prema svim kupcima. Iz Robin trgovina također pozivaju sve svoje nove kupce da se učlane u program vjernosti „Robin klub“ te ostvare mogućnost sudjelovanja u velikoj nagradnoj igri „Robin & partneri daju više 2022“.

Robin Sigetec L. (4)

– Ponosni smo i zadovoljni što imamo priliku otvoriti novi Robin market u Sigecu Ludbreškom. Ovim otvorenjem, našim kupcima smo ponovo omogućili da mogu obaviti dobru i povoljnu kupnju na lokaciji na kojoj se godinama nalazio market, a ovog puta to mogu učiniti u bilo koje doba dana ili noći. Vjerujemo kako će novi Robin market koji će raditi NON STOP, velikim i pristupačnim parkingom, širokim izborom povoljnih proizvoda te prepoznatljivom ljubaznošću Robin tima, biti dobro prihvaćen i u Sigecu Ludbreškom – rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.

Svakako navratite u novi Robin market i uvijek kupujte povoljno!

Robin Sigetec L. Robin Sigetec L. Robin Sigetec L. (4) Robin Sigetec L. (3) Robin Sigetec L. (3)