Ekipa muške mladeži od 12 do 16 godina Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica s voditeljima Danijelom Topalovićem i Draganom Palfi Topalović nastupila je proteklog vikenda na prvom dvoranskom natjecanju vatrogasne mladeži u CTIF disciplinama,vježba za mladež s preprekama i štafetna utrka na 400 metara s preprekama, u češkom gradu Ostravi.

DVD Koprivnica sudjelovao je kao predstavnik Hrvatske, i to na prijedlog Hrvatske vatrogasne zajednice, a osim brojnih ekipa iz Češke, natjecala se vatrogasna mladež iz Slovačke i Poljske.

Mladež DVD-a Koprivnica osvojila je visoko peto mjesto u vrlo jakoj i kvalitetnoj konkurenciji, posebno domaćih ekipa.

“Bilo je ovo jedno odlično iskustvo, puni smo pozitivnih dojmova i drago nam je da smo mogli biti dio jednog velikog europskog natjecanja koje nam je poslužilo kao poticaj za daljnji rad, napredovanje i trud s kojim ćemo i ove godine krenuti u novu natjecateljsku sezonu”- rekla je voditeljica mladeži DVD-a Koprivnica, Dragana Palfi Topalović.

DVD Koprivnica - natjecanje CTIF Češka (6) DVD Koprivnica - natjecanje CTIF Češka (7) DVD Koprivnica - natjecanje CTIF Češka (4) DVD Koprivnica - natjecanje CTIF Češka (8) DVD Koprivnica - natjecanje CTIF Češka (1) DVD Koprivnica - natjecanje CTIF Češka (3) DVD Koprivnica - natjecanje CTIF Češka (5)