[FOTO] Mala vatrena voli ljude, posao, nogomet i “ovisna” je o fotografiji

22. studenoga 2020. Autor: prigorski.hrFoto & Video[FOTO] Mala vatrena voli ljude, posao, nogomet i “ovisna” je o fotografiji

foto MK - Marijan Kelemin


Daria Česi (19), simpatična djevojka iz Križevačke Poljane radi u križevačkom Calypsu, a obožava fotogtrafiranje. -Završila sam ugostiteljsku, volim modeling te bi htjela postati i fotograf. Trenutno imam stranicu na kojoj amaterski fotkam ono što mi zapne za oko. Nekako se vidim u tome – kazala nam je uvodno Daria.

-Vedra sam i vesela sam osoba, obožavam se družiti s ljudima, a zato i obožavam svoj posao. Obožavam i sport od kojih mi je najdraži nogomet.

daria6

Potpora u svemu su mi moj tata, brat te dečko i prijatelji. Imam puno upita za fotoshootinge, ali jednostavno ne stignem. Dosta sam posvećena poslu i obitelji, a dvije godine za redom su me nagovarali da se prijavim za Miss Supranational. Vjerujem da ću sljedeće godine napraviti i taj korak – rekla je Daria i dodala kako obožava gledati hororce, ljubavne i SF filmove.

daria cesi

-Od glazbe zbilja preferiram sve. Želja mi je da jednog dana putujem, postanem fotograf te da radim ono što najviše volim. Zbilja se mogu nazvati “ovisnikom” o fotkanju što se vidi i po mom Instagram profilu, a zbog moje crvene kose nazvali su me mala vatrena – poručila je kroz smijeh Daria i istaknula kako vjeruje da će ostvariti sve svoje snove.

daria2 daria3 daria4 daria5 daria8 daria9 daria10 daria11 daria12 daria13

Facebook Comments