[FOTO] Korisnik Goran Posavec: „Ovakav program može donijeti samo dobro i preporučam ga svima onima koji žele smršaviti i promijeniti svoje loše navike“

24. siječnja 2020. Autor: prigorski.hrFoto & Video[FOTO] Korisnik Goran Posavec: „Ovakav program može donijeti samo dobro i preporučam ga svima onima koji žele smršaviti i promijeniti svoje loše navike“

Danas u jutarnjim satima koprivnički Komunalac predstavio je novi program „Cerine Fit Izazov“, individualni program za postizanje željene transformacije koji se sastoji od devet tjedana vježbanja pod vodstvom stručnih kineziologa i fizioterapeuta uz kombinaciju funkcionalnih treninga, plivanja, masaža i sauna.

Voditeljica Gradskih bazena Cerine Sonja Šafar istaknula je kako će kroz cijeli program korisnike voditi stručni tim bazena koji će vršiti evidencije kilograma i obujma tijela od početka do kraja programa, pratiti dnevnik prehrane te usmjeravati zdravim prehrambenim navikama.

– Naglasak je na individualnom pristupu svakom korisniku te inicijalnom testiranju fizičkog stanja organizma, prilikom kojeg će svaki korisnik dobiti najbolji mogući program za postizanje željenih rezultata – rekla je Šafar te dodala kako je ključno da se svakom pojedincu da prava količina hrane i vježbanja, ne previše, ni premalo  i to je najbolji put do zdravlja.

Korisnik Sportskog centra Cerine Goran Posavec koji se bori protiv prekomjerne težine naglasio je kako je ključno da se čovjek odluči na promjene, ali i podrška obitelji.

– Na ovaj potez odlučio sam se radi pritiska obitelji i zbog zdravlja te izgleda. Cilj mi je smršaviti i biti zadovoljan svojim tijelom. Ovakav program može samo dobro donijeti – naglasio je Posavec.

Voditeljica Sportskog centra Cerine Melita Jug kazala je kako u ovom trenutku imaju još pet programa – Vježbe za trudnice, Fit mama, Fit beba, Jutarnje buđenje na Cerinama uz zdravi obrok, Hidrogimnastika i Valentinovo na Cerinama uz romantičnu atmosferu, relaksaciju, ljubavne mirise i zvukove.

Za kraj prisutnima se obratila i članica Uprave Komunalca Dubravka Horvat koja je naglasila kako su Komunalac i Cerine prepoznali Goranovu inicijativu.

– Želja nam je kroz ove programe pomoći svim zainteresiranim građanima koji žele poboljšati svoje zdravlje i nešto promijeniti u svom životu – zaključila je Horvat.

mm/prigorski.hr