Najmlađa koprivnička Osnovna škola „Podolice“ svečanim je programom pred mnogobrojnim učenicima, nastavnicima, zaposlenicima i prijateljima škole, proslavila svoj drugi rođendan i ujedno Dan škole.

20240614 100828

Ravnateljica Helena Knežević u prigodnom se govoru zahvalila svim djelatnicima Grada na svesrdnoj podršci koji se pokazuje, ne samo kao pravi partner, nego i istinski prijatelj škole. Zahvale je uputila i svim zaposlenicima škole kao i učenicima na trudu i zalaganju.
„Ponosni smo na sve vas bez obzira jeste li nešto osvojili ili ne na natjecanjima, jeste li se isticali ili ne. Svi ste vi naši učenici koje cijenimo, pratimo, odgajamo i obrazujemo. Želim vam da se dobro i kvalitetno odmorite na zasluženim ljetnim praznicima koji su pred vama“, kazala je ravnateljica Knežević.

Uime Koprivničko-križevačke županije okupljenima se obratio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

20240614 101334

„Iako ste najmlađa koprivnička škola i imate trenutno najveće, poglavito što se tiče cjelodnevne nastave, jednako ste uspješni kao i preostale tri škole od kojih svakodnevno dolazi podrška u svim segmentima, zato vam na tome još jednom čestitam“, rekao je zamjenik župana Ljubić.

Proslavi drugog rođendana „Podolica“ prisustvovao je i saborski zastupnik i gradonačelnik Mišel Jakšić koji je posebno vezan uz nastajanje ove škole.

20240614 101553

„Naravno da su nam sve škole na području grada Koprivnice i jako drage i jako važne, ali uvijek uz svaku školu nađemo jednu emociju koja nas uvijek s njom spaja. Uz ovu školu smo ja osobno i moj tim te ravnateljica OŠ „Đuro Ester“ Sanja Prelogović posebno vezani jer smo ju zajedničkim snagama izgradili i to je nešto što će nas zauvijek pratiti i puniti jednim veseljem kada ćemo dolaziti ovdje do samoga kraja naših života“, rekao je gradonačelnik Jakšić, poželjevši svim osmašima dobre upisne rezultate u željene srednje škole, a svima ostalima zasluženi ljetni odmor od školskih obaveza.

20240614 100247

Tijekom prigodnog programa nagrađeni su učenici u kategorijama najbolji prijatelj, odlični učenici i kategorija nagrada škole i nagrada generacije, dok je posebno emotivan dio bio oproštaj od učiteljice geografije Dubravke Vajdić Kolarić koja odlazi u mirovinu.