FOTO Kalnik: Mali i veliki uživali uživali uz novi sladoled “Cermat” u trgovini Robin

11. svibnja 2018. Autor: prigorski.hrFoto & VideoFOTO Kalnik: Mali i veliki uživali uživali uz novi sladoled “Cermat” u trgovini Robin

Veliko veselje zabilježili smo danas na licima 80-ak osnovnoškolaca u Kalniku, ali i na licima nešto malih starijih. Naime, u trgovini Robin svi su danas dobili besplatan sladoled. Riječ je o sladoledu marke “Cermat” i novi je proizvod na našem području.

Direktor maloprodaje u Robin trovinama Robin Šatvar rekao nam je kako je riječ o makedonskom sladoledu kojeg zastupa tvrtka iz Slavonije. – Sladoled je super kvalitete i uveli smo ga u petnaestak Robin trgovina. Cijena sladoleda je od 3 do 5,5 kuna, a mogu se nabaviti i litreni sladoledi po cijeni od 9,99 kuna. Osim što je sladoled odlične kvalitete i cijenom je prihvatljiv – zaključio je Robin Šatvar.

Zabilježili smo nekoliko “sladolednih” fotografija iz Kalnika, a budući da su svi dobili svoj “slatkač” osim psa, na kraju je sačuvan jedan ledeni užitak i za psa koji se isto rashladio u slasnoj poslastici.

sladoled sladoled1 sladoled2 sladoled3 sladoled4 sladoled5 sladoled6 sladoled7 sladoled8 sladoled9 sladoled11 sladoled12 sladoled13 sladoled14 sladoled15 sladoled16 sladoled17 sladoled18 sladoled19 sladoled20 sladoled10

prigorski.hr

foto: Profoto studio

[ssba]