Javna vatrogasna postrojba grada Koprivnice u utorak, 23. travnja, održala je vježbu gašenja požara na jednom od strojeva u pogonima tvrtke Hartmann u Koprivnici.

Pretpostavka je bila da se zapalio jedan od strojeva, a nakon što je požar primijećen evakuirani su svi radnici iz zgrade, dok je u isto vrijeme dežurni vatrogasac iz JVP-a Koprivnica, koji je u Hartmanu dežuran 24 sata dnevno, pozvao gradsku postrojbu te započeo s početnim gašenjem. Nakon dolaska postrojbe, za što im je trebalo četiri minute od dojave, zajednički su unutarnjom navalom ugasili požar u kratkom roku uz minimalnu materijalnu štetu.

Vježbu je pratila zapovjednica JVP-a Jasminka Jakupec koja je pohvalila koordinaciju vatrogasaca i osoba zaduženih za zaštitu od požara u tvrtki Hartmann.

vježba hartmann (1) vježba hartmann (3) vježba hartmann (6) vježba hartmann (8) vježba hartmann (9) vježba hartmann (10) vježba hartmann (11) vježba hartmann (13) vježba hartmann (14) vježba hartmann (16) vježba hartmann (18) vježba hartmann (19) vježba hartmann (20) vježba hartmann (22) vježba hartmann (24) vježba hartmann (25)