U sklopu promocije upisa u srednje škole, 25. i 26. svibnja 2022. godine, od 9 do 12 sati, Koprivničko-križevačka županija u suradnji s partnerima i srednjim školama u sva tri županijska grada organizira Prezentaciju srednjih škola i zanimanja, javljaju iz koprivničke gradske uprave.

U Koprivnici je događaj organiziran u prostoru ispred nove zgrade Centra kompetentnosti. Uime Grada Koprivnice posjetili su ga zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnici Ana Mlinarić i Zdravko Punčikar koji su iskoristili priliku da razgledaju nove prostore Centra uz vodstvo ravnatelja Zlatka Markića.

Dani_otvorenih_vrata_Obrtnicke_skole_29

Isto tako, od strane ravnateljice koprivničke Srednje škole Manuele Gregurić i ravnatelja Gimnazije „Fran Galović“ Vjekoslava Robotića upoznati su sa svim programima koje učenicima nude kako bi lakše odabrali buduće zvanje.

Dani_otvorenih_vrata_Obrtnicke_skole_30 Dani_otvorenih_vrata_Obrtnicke_skole_28 Dani_otvorenih_vrata_Obrtnicke_skole_27 Dani_otvorenih_vrata_Obrtnicke_skole_25 Dani_otvorenih_vrata_Obrtnicke_skole_24 Dani_otvorenih_vrata_Obrtnicke_skole_23 Dani_otvorenih_vrata_Obrtnicke_skole_22 Dani_otvorenih_vrata_Obrtnicke_skole_21