Hrvatska Lutrija posjetila je danas Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica. Tom prigodom organizirana je Bingo Tombola i Sretno kolo za korisnike doma.

Direktor Regije centar Hrvatske Lutrije Jurica Lacić uručio je ček u vrijednosti od 5.000,00 eura ravnateljici Doma za starije i nemoćne osobe Koprivnica, Željki Koluder-Vlahinja.

“Ovo je sedmi dom u kojem smo održali veselu Bingo tombolu te dodijelili značajna financijska sredstva. Hrvatska Lutrija posvećena je stvaranju pozitivnog utjecaja u našoj zajednici, a podrška domovima umirovljenika jedan je od načina na koje to ostvarujemo” kazao je Jurica Lacić iz Hrvatske Lutrije.

Hrvatska Lutrija obilježava 50. obljetnicu svoga rada brojnim društveno odgovornim aktivnostima, a posjeti Domovima za starije i nemoćne su jedna od njih. Tako će Hrvatska Lutrija u svakoj županiji i Gradu Zagrebu posjetiti dom u vlasništvu jedinice regionalne samouprave, dodijeliti financijska sredstva, te veselim druženjem uz izvlačenje Bingo Tombole i prigodne nagrade razveseliti korisnike.

HL Koprivnica dom 4 HL Koprivnica dom 5 HL Koprivnica dom 6 HL Koprivnica dom 7 HL_Koprivnica dom1 HL_Koprivnica dom2