Gradonačelnik Mario Rajn danas je održao prijem za najbolje odgojno-obrazovne djelatnice s područja Križevaca.

Riječ je o Martini Valec-Rebić, Marjani Fržović i Sandri Poštić iz Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci, Tamari Vrhovec iz Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci i Mariji Zegnal Koretić iz Učeničkog doma Križevci. Pored 505 nagrađenih najboljih odgojno-obrazovnih djelatnika, upravo njih pet iz Križevaca proglašeno je najboljima od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Tim povodom, gradonačelnik je djelatnicama uputio čestitke i dodao: „Više od svega mi je drago da od 505 nagrađenih, vas pet je iz Križevaca. Čestitam vam zbilja od srca, to je više nego jasan dokaz kontinuiranog, predanog i kvalitetnog rada. Tu su uloženi sati prekovremenog rada i vašeg slobodnog vremena koje ste dali djeci. Čestitam i ravnateljima koji vas prepoznaju u kolektivu i daju vam podršku. Neopisivo sam ponosan na vas.“

Uime svih nagrađenih, zahvalu na prijemu uputila je Marija Zegnal Koretić te uručila gradonačelniku svoju knjigu naslova „Zdrav duh u zdravom tijelu, Najvažniji predmet u školi“.

Prijemu su prisustvovali i ravnateljica Srednje škole „Ivan Seljanec“ Križevci Gordana Juran Ratković, ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci Tomislav Bogdanović te pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Grad Križevci i ove je godine novčano nagradio najbolje odgojno-obrazovne djelatnice s iznosom od 330,00 eura bruto, a gradonačelnik im je ujedno uručio cvijeće.

06 IMG_9078 04 IMG_9055 (1) 03 IMG_9054 02 IMG_9052