Proteklog vikenda u Slatini, održalo se Prvenstvo Hrvatske u hrvanju za žene u svim kategorijama. Hrvačice Hrvačkog kluba Podravka postale su ekipne prvakinje Hrvatske u kategorijama starijih djevojčica i kadetkinja. Povodom ovog odličnog uspjeha, gradonačelnik Grada Koprivnice Mišel Jakšić upriličio je u Gradskoj upravi prijam za mlade hrvačice i njihove trenere.

„Ovaj vaš rezultat nas zaista ispunjava veseljem i čini ponosnima. Volim istaći da smo grad sporta, a Hrvački klub Podravka ovaj grad čini i gradom hrvanja. Lijepo znati da se sva ulaganja u sport, u ovo slučaju u hrvanje, imaju smisla i da je pred ženskim hrvanjem u Koprivnici jedna lijepa budućnost“, rekao je gradonačelnik Jakšić.

Zahvalu na prijamu i podršci koju Grad pruža hrvanju i samom klubu iskazao je tajnik kluba i trener Vedran Blažeković.

„Trenutni uvjeti koje imamo za treniranje zasigurno su jedan od važnijih faktora što imamo ovako dobre rezultate na natjecanjima. Riječ je o novom kompleksu u prostorima Pevexa gdje imamo sve potrebne uvjete za konstantno napredovanje i nadam se da ćemo i u budućnosti dobrim rezultatima uveseljavati naše sugrađanke i sugrađane“, kazao je Blažeković.

Prijamu su uz gradonačelnika prisustvovali i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž i pročelnik Službe ureda gradonačelnika Dario Jembrek.

Prijem_Hrvacki_klub_Podravka Prijem_Hrvacki_klub_Podravka_02 Prijem_Hrvacki_klub_Podravka_03 Prijem_Hrvacki_klub_Podravka_04 Prijem_Hrvacki_klub_Podravka_05 Prijem_Hrvacki_klub_Podravka_06 Prijem_Hrvacki_klub_Podravka_07 Prijem_Hrvacki_klub_Podravka_08 Prijem_Hrvacki_klub_Podravka_09 Prijem_Hrvacki_klub_Podravka_10 Prijem_Hrvacki_klub_Podravka_12 Prijem_Hrvacki_klub_Podravka_13