Nakon što je jučer u sklopu promocije upisa u srednje škole, Koprivničko-križevačka županija u suradnji s partnerima Obrtničkom komorom KKŽ, HGK Županijskom komorom Koprivnica i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje organizirala promociju srednjih škola i zanimanja u Koprivnici, predstavljanje je održano i danas u Đurđevcu na Trgu svetog Jurja.

Podršku predstavljanju škola pružili su zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Ana Mušlek te predstavnici županijske Obrtničke komore i HGK ŽK Koprivnica, dok su ravnatelji, profesori i učenici bili zaduženi za informiranje zainteresiranih osnovnoškolaca o zanimanjima koje nude.

đurđevac škole (3)

Zamjenik Ljubić kazao je kako je zadovoljan odazivom te da se najbolje informacije uvijek mogu prikupiti iz prve ruke, na licu mjesta i to pogotovo od učenika koji pohađaju školske programe i mogu podijeliti svoja iskustva.

Ravnatelj Darko Špoljar je zahvalio na inicijativi te dodao kako Strukovna škola sa svojim zanimanjima nastoji pružiti sva ona znanja koja su potrebna na tržištu rada, a u tome će uvelike doprinijeti i Županijski Centar kompetentnosti s novim programima koji je izgrađen u sklopu Strukovne škole Đurđevac.

đurđevac škole (1) đurđevac škole (23) đurđevac škole (22) đurđevac škole (21) đurđevac škole (20) đurđevac škole (19) đurđevac škole (18) đurđevac škole (17) đurđevac škole (16) đurđevac škole (15) đurđevac škole (14) đurđevac škole (13) đurđevac škole (12) đurđevac škole (11) đurđevac škole (10) đurđevac škole (9)

đurđevac škole (7) đurđevac škole (6) đurđevac škole (5) đurđevac škole (4) đurđevac škole (2)