U subotu su u Društvenom domu u Starigradu članice Društva žena Kamengrad održale 41. redovnu izvještajnu godišnju skupštinu u sklopu koje predstavljena i monografija „Nađih prvih 40 riječju i dijelom“, koju je financijski u cijelosti podržao Grad Koprivnica. Skupštinu je vodila predsjednica Đurđica Lazar, koja se u obraćanju zahvalila članicama na iskazanom povjerenju te trudu i radu koji ulažu u rad Društva, a samim time i boljitku njihovog prigradskog naselja Starigrad. Uime Grada Koprivnice događaju je prisustvovao gradonačelnik Mišel Jakšić.

„Moram vam čestitati na stvarno lijepom poslu koje ste odradile monografijom. Pohvalno je da ostane ovakav spomen i znamen za neke buduće generacije koje će se za nekoliko desetljeća prisjetiti prošlih vremena Starigrada“, rekao je gradonačelnik Jakšić.

Događaju su prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednica Mjesnog odbora Starigrad Snježana Veličan i zapovjednik VZG-a Koprivnica Željko Cvrtila.

Udruga_zena_Kamengrad_skupstina_promocija_knjige_02 Udruga_zena_Kamengrad_skupstina_promocija_knjige_03 Udruga_zena_Kamengrad_skupstina_promocija_knjige_04 Udruga_zena_Kamengrad_skupstina_promocija_knjige_12 Udruga_zena_Kamengrad_skupstina_promocija_knjige_13 Udruga_zena_Kamengrad_skupstina_promocija_knjige_14 Udruga_zena_Kamengrad_skupstina_promocija_knjige_15 Udruga_zena_Kamengrad_skupstina_promocija_knjige_16 Udruga_zena_Kamengrad_skupstina_promocija_knjige_17 Udruga_zena_Kamengrad_skupstina_promocija_knjige_18 Udruga_zena_Kamengrad_skupstina_promocija_knjige_19