Na izvanrednoj izbornoj sjednici Skupštine NK Radnik Križevci održanoj u četvrtak, Drago Črček izabran je za novog predsjednika kluba na mandat od četiri godine.

Na toj je poziciji zamijenio je Darka Jambrekovića, koji je tu dužnost obnašao gotovo šest godina. -Nema nekih posebnih razloga, jednostavno smatram prirodnim tijekom da me zamijeni netko mlađi i kroz određene razgovore zaključili smo da je Drago izvrsno rješenje. Dolazi iz svijeta nogometa. U klubu je prisutan preko 30 godina te poznaje sustav. Član je Uprave tvrtke Radnik, tako da vjerujem da može samo dodatno nadograditi ovu našu priču – kazao je Jambreković te dodao kako to ne znači da ga više neće biti u klubu, a obvezao se i dalje dolaziti na sve Radnikove susrete.

20240620 201544

U svom prvom obraćanju članovima Skupštine novoizabrani predsjednik Drago Črček zahvalio je na ukazanom povjerenju kako od članova Skupštine, dosadašnjeg predsjednika Jambrekovića, ali i predsjednika Uprave tvrtke Radnik d.d. Mirka Habijanca bez čije pomoći sigurno klub ne bi bio na ovom niovu. -Vitomir je već počeo aktivno raditi na dovođenju pojačanja, neki dan smo porazgovarali i sve finiširali s trenerom Damirom Milinovićem. Vjerujem da uz ovu ekipu i nadogradnju na pojedinim pozicijama možemo biti ponovo konkurentni – poručio je Črček te se osvrnuo na Školu nogometa.

drago crcek

-I sam imam dijete u Školi nogometa i znam da radimo u teškim uvjetima. Moramo naći snage i mogućnosti i vremena da djeci omogućimo adekvatnu infrastrukturu kako nam ne bi bila prisiljena odlazizi u druge stredine. Prvo ću porazgovarati s trenerima i saslušati njihove potrebe i viđenja. Jer bez djece nam nema budućnosti u klubu. Hvala još jednom na ukazanom povjerenju – zaključio je Črček.

20240620 201428

Izabrana su i ostala tijela kluba. Izvršni dopredsjednici i u narednom razdoblju bit će Vitomir MijićBranislav Pengov, dok će uz Črčeka i dopredsjednike Izvršni odbor činiti: Damir Buganj, Denis Bužić, Dalibor Đurinić, Antonio Hatadi, Neven Hatadi, Mario Jelušić, Matija Hermanović, Velimir Matoić, Jerko Mišura, Ivan Vuković, Tomislav Varga, Mateja Forjan i Robin Šatvar.

20240620 201503

Nadzorni odbor je proširen na pet članova: Josip Trbus, predsjednik, Darko Jambreković, zamjenik predsjednika, dr. Lucija Pavljak, Radovan Stjepanović Grga i Slavko Renjak.

20240620 201438 20240620 201443 20240620 201536