Dobrovoljno vatrogasno društvo Veliki Potočec u subotu je održalo redovnu godišnju skupštinu. Skupštinom je predsjedavao Hrvoje Gužbinec, a sva izvješća su usvojena jednoglasno. Predsjednik Društva  Marijan Kralj istaknuo je kako su u protekloj godini održali 14 sastanaka. -Odrađeno je 18 radnih akcija kroz koje je zamijenjen reflektor na nogometnom igralištu ukopan kabel na istom. Opločen je prostor šanka i odrađena ugradnja elemenata u šank – istaknuo je Kralj.

Pozdravne riječi u ime križevačke Vatrogasne zajednice uputio je Ivan Matosović. -Drago mi je da je Društvo aktivno i drago mi je da ste uredili vatrogasni dom. U podrumu imate krasnu vatrogasnu kočiju – rekao je Matosović i istaknuo da se održavanje vatrogasnih skupština ove godine bliže kraju.

Matosović je istaknuo kako su odrađena vrednovanja vatrogasnih društava. – Temeljem sakupljenih bodova Društvo je dobilo više od 3000 kuna. Grad cijeni rad vatrogasaca, a proračun je veći od 900 tisuća kuna. Dobili smo dva vatrogasna vozila  od sredstava MUP-a i Ministarstva poljoprivrede – rekao je Matosović i dodao kako se radi na popularizaciji vatrogastva kod mladih. -Tako će 40-ero djece boraviti krajem kolovoza u Gradskom odmaralištu na Pagu – poručio je.

Ravnatelj Osnovne škole “Vladimir Nazor” Igor Brkić rekao je kako mu je drago da se napokon uredio vatrogasni dom. -Vjerujem da ćemo izraditi i sv. Benedikta do sljedeće obljetnice i čestitam gospodinu Kralju na nagradi koju je dobio za Dan grada – kazao je Brkić.

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca Igor Frbežar čestitao je Društvu na radu i poželio što manje intervencija.

dvd-potocec-01 dvd-potocec-02 dvd-potocec-03 dvd-potocec-04 dvd-potocec-05 dvd-potocec-06 dvd-potocec-07 dvd-potocec-08 dvd-potocec-09 dvd-potocec-10 dvd-potocec-11 dvd-potocec-12 dvd-potocec-13 dvd-potocec-14 dvd-potocec-15 dvd-potocec-16 dvd-potocec-17 dvd-potocec-18 dvd-potocec-19 dvd-potocec-20 dvd-potocec-21 dvd-potocec-22