Dobrovoljno vatrogasno društvo u industriji Podravka održalo je svoju redovnu godišnju skupštinu. Predsjednik društva Dalibor Kezele okupljenima je podnio izvještaj o radu za 2023. godinu te izdvojio nekoliko važnih događanja, poput nastupa na Gradskom vatrogasnom natjecanju na kojem su, osim prvog mjesta u kategorija DVD-a u industriji, postigli i najbolji rezultat natjecanja, što je velik uspjeh za ovo malo, ali aktivno društvo.

Sudjelovali su u svim aktivnostima u organizaciji Vatrogasne zajednice grada Koprivnice te su imali jednu intervenciju u lipnju kada je u tvornici Koktel peciva u kojoj su posebnu hrabrost i znanje pokazala dva člana, Zoran Horvat i Vedran Ivanček. Oni su dobrom reakcijom do dolaska JVP-a Koprivnica spriječili veliku štetu te osigurali da nitko od radnika nije ozlijeđen. Za to su dobili i zahvalnice te dokazali koliko je važno konstantno ulaganje u preventivu i osposobljavanje članova, kao i svih zaposlenika Podravke u području protupožarne zaštite.

Zapovjednik Mario jadan pročitao je plan rada za ovu godinu u kojem treba istaknuti nastavak dobre suradnje s VZG-om, VZŽ-om i HVZ-om kao i daljnje pripreme za vatrogasna natjecanja i eventualne događaje u Podravkinim pogonima.
Vatrogasce iDVD-a Podravka i ostale okupljene pozdravio je dožupan Ratimir Ljubić koji je zahvalio svima koji su sudjelovali na brojnim intervencijama koje su u posljednjih nekoliko godina zahtijevale angažman većeg broja vatrogasaca, a posebno lani kod poplava uz rijeku Dravu.

U ime VZG-a Koprivnica obratio se zapovjednik Željko Cvrtila te pohvalio rad iDVD-a Podravka koji je vrlo aktivan član gradske zajednice te ih potaknuo da s istom voljom rade i dalje. Najavio je i skorašnja događanja – proslavu 150 godina DVD-a Koprivnica i veliku županijsku vježbu Podravina 2024. koja će se 19. lipnja održat na nekoliko lokacija u Koprivnici.

Županijski vatrogasni zapovjednik Zvonimir Habijan također se pridružio čestitkama na dobrom radu te je u ime VZŽ koprivničko-križevačke uručio zahvalnice članovima koji su sudjelovali u obrani od poplave, i to Lauri Špernjak, Matiji Saboliću, Božidaru Baliji, Mario Vasiljeviću i Nikoli Gojkoviću.

dvd podravka - godišnja skupština (3) dvd podravka - godišnja skupština (4) dvd podravka - godišnja skupština (1) dvd podravka - godišnja skupština (10) dvd podravka - godišnja skupština (11) dvd podravka - godišnja skupština (12) dvd podravka - godišnja skupština (13) dvd podravka - godišnja skupština (14) dvd podravka - godišnja skupština (15) dvd podravka - godišnja skupština (17) dvd podravka - godišnja skupština (16) dvd podravka - godišnja skupština (19) dvd podravka - godišnja skupština (20) dvd podravka - godišnja skupština (21) dvd podravka - godišnja skupština (22) dvd podravka - godišnja skupština (23) dvd podravka - godišnja skupština (5) dvd podravka - godišnja skupština (2) dvd podravka - godišnja skupština (6) dvd podravka - godišnja skupština (7)