🖼️ Daria u fotoobjektivu: “Kao mala sanjala sam da ću biti policajka”

25. siječnja 2021. Autor: prigorski.hrFoto & Video🖼️ Daria u fotoobjektivu: “Kao mala sanjala sam da ću biti policajka”

foto: Zdenko Balog


Ako već ranije nisu zamijetili živahnu konobaricu Dariu, naši su je čitatelji dobro upoznali kao jednu od ‘Noćnih ptica’, popularnog live-showa Prigorskog, kao i novogodišnjeg tuluma istog portala.

Baš na jednoj od produkcija ‘Noćnih ptica’ kada sam zajedno s Dariom i popularnom Kristinom Penavom, napravio kratki foto-show, pao je dogovor za jedno fotografsko druženje u mirnijem ambijentu studija.

Daria voli fotoaparat, voli pozirati, a nema niša ljepše od uzvraćene ljubavi: i objektiv voli nju! I fotografi također …

cesi41

Otkrila je našim čitateljima ponešto o sebi

Imam 19 godina, dolazim iz okolice Križevaca. Radim u ugostiteljstvu, volim taj posao i volim svoje radno mjesto, a osim toga veseli me rad s ljudima. Nisam odrasla s mišlju da ću raditi ovaj posao, kao mala sanjala sam da ću biti policajka! Da, imam još jednu strast, nogomet. Željela sam igrati nogomet, ali kao i moja CSI karijera i ovo je ostao nedosanjan san. No moja ljubav za nogomet … o da, pratim naš nogomet, haha i nogometaše naravno.

Daria nam je otkrila neke svoje ljubimce u kopačkama

– Modrić, Rakitić, Vrsaljko…

Ne voli samo nogometaše

– Volim životinje, filmove, akcijske, hororce. Da, spomenula sam da sam željela biti policajka! Trebamo imati ciljeve, trebamo ih slijediti, neće se svi ostvariti, ali da, zaista me zanimaju mnoge i različite stvari.

cesi1

Kad slijediš cilj, zanemari što ljudi govore. Ne svi ljudi, postoje uvijek oni posebni u mom životu. Tko me motivira? Haha, neću otkriti baš sve. Naravno, tu je moj tata i moj braco, oni su uvijek uz mene, podržavaju me. Imam dečka, volimo se i razumijemo, podrška mi je.

Da netko poseban i važan u mom životu, netko zbog koga radim ono što volim. To neka ostane moja tajna, hahaha, nećete mi ga ukrasti.

Zanimalo nas je na kraju kako se lijepa Daria našla ovdje u studiju, profesionalno našminkana, profesionalno pripremljena i profesionalno strpljiva za sve upute zahtjevnog fotografa Zdenka Baloga

cesi2 cesi3 cesi5 cesi6 cesi7 cesi9 cesi15 cesi16 cesi17 cesi19 cesi20 cesi21 cesi22 cesi27 cesi28 cesi29 cesi30

Facebook Comments