[FOTO] DAN OTVORENIH VRATA U TRGO-AGENCIJI Veliki petak – Dan popusta uz blagdanske ribice i Križevačko pivo

17. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Intervjui [FOTO] DAN OTVORENIH VRATA U TRGO-AGENCIJI Veliki petak – Dan popusta uz blagdanske ribice i Križevačko pivo


Tvrtka Trgo-Agencija organizira u petak dan otvorenih vrata uz brojne popuste i iznenađenja. Denis Sokolić, voditelj prodaje u Trgo-Agenciji rekao nam je što se sve priprema u petak u Donjem Cubincu nedaleko Križevaca.

-Glavna naznaka je na naš šumarski i vrtni program i prezentacija strojeva koji su adekvatni za ovo vremensko razdoblje, kada se održavaju voćnjaci, ali i ostale travnate površine. Želimo zainteresiranima prezentirati sve naše strojeve, ali s naglaskom na Husqvarnine strojeve, kosilice, trimere kao i motorne pile za šumarski program.

Naravno, u ponudi će se naći i ostale marke poput Makita ili Ama, kao i sav dodatni pribor koji se koristi za održavanje travnatih površina. Makita, prezentacijski kombi doći će s najnovijim alatima, a bit će i blagdanskih ribica i Križevačkog piva – rekao je Denis Sokolić.

Dućan radi od 7 do 19 sati, a prezentacijski dio trajat će od 9 do 15 sati

-Akcija će trajati do kraja mjeseca, a na sadašnju akciju, još će biti dodatnog popusta od 100 kuna na svaki stroj. Bit će to prilika da se prezentiraju i strojevi koji nisu svakodnevno dostupni, koji su puno veći i snažniji – zaključio je Sokolić.

Zabilježili smo i nekoliko fotografija iz Trgo-Agencije, a u carstvu kosilica uživao je i jedan križevački dječak.

prigorski.hr