Tradicionalni 12. Memorijalni malonogometni turnir ‘Miškec Husnjak’  održan je u nedjelju u organizaciji Mjesnog odbora i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Draganovec.

Na turniru je sudjelovalo pet ekipa, a bodrili su ih brojni mještani i gosti koji su nedjelju poveli u ugodnom druženju u sportske aktivnosti. Pobjednici turnira bili su ‘Bauštelci’, drugo mjesto osvojila je ekipa ‘Tesarski obrt Joža’, a treće mjesto ekipa ‘Pun šus’. Titulu najboljeg golmana odnio je Lovro Muić, a najbolji strijelac bio je Dominik Gregl.

dvd draganovec - malonogometni turnir (7)

 

Prigodne nagrade pobjednicima uručili su Zlatko Hiržin, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora, i Aleksandra Rajšel, predsjednica DVD-a Draganovec.

Turnir se već 12. put održava u znak sjećanja na rano preminulog prijatelja, vatrogasca i nogometaša iz Draganovca Miškeca Husnjaka, a predstavnici DVD-a nakon natjecanja položili su cvijeće na njegov grob.

dvd draganovec - malonogometni turnir (9)

– Veliko hvala svim sponzorima, Gradu Koprivnici, Vatrogasnoj zajednici grada Koprivnice, mladeži DVD-a i mještanima na pomoći i velikom odazivu – rekla je Aleksandra Rajšel, predsjednica DVD-a Draganovec.

dvd draganovec - malonogometni turnir (8) dvd draganovec - malonogometni turnir (6) dvd draganovec - malonogometni turnir (5) dvd draganovec - malonogometni turnir (3) dvd draganovec - malonogometni turnir (2) dvd draganovec - malonogometni turnir (1)