[FOTO] Održani 23. dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u Reki

28. listopada 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno [FOTO] Održani 23. dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje u Reki


Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje obilježavaju se tijekom mjeseca listopada, kao zahvala na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima kojima smo tijekom godine kao narod i kao pojedinci bili podareni.

Udruga žena Reka po 23. puta je ugostila 30-ak udruga žena iz cijele Koprivničko-križevačke županije te predstavnike Mjesnih odbora. Tristotinjak gostiju i uzvanika uživalo je u proizvodima od kruha i kolačima te posebnom scenskom nastupu dramske skupine „Lepoglavski pušlek“ uz nezaobilaznu glazbu za sve generacije.

Program je najavila i vodila predsjednica Udruge žena Reka Sandra Kanisek, dok se predsjednica Mjesnog odbora Reka Kristinka Mikulić okupljenima obratila s nekoliko riječi.

Kod nas su stolovi uvijek puni i svaki naš dragi gost vraća se kući zadovoljan i nahranjen. Zato uživajte zajedno s nama ove večeri u plodovima naše zemlje – kazala je.

Svoji dolaskom, manifestaciji je podršku dao i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

Lijepo je znati da se naše udruge žena okupljaju , surađuju, da šire pozitivnu energiju i zbog svega toga od srca vam želim zahvaliti. Ova ispunjena dvorana pokazuje s koliko ljubavi i truda Mjesni odbor Reka, zajedno s predsjednicom Kristinkom i svim ostalim mještanima, rade izvrstan posao na razvijanju i podizanju kvalitete života u našoj Reki – zaključio je.

prigorski.hr

Facebook Comments