Finalistica Života na vagi: ‘Vraćam se svojoj prvoj ljubavi, igranju košarke’

15. siječnja 2021. Autor: prigorski.hr Zanimljivosti Finalistica Života na vagi: ‘Vraćam se svojoj prvoj ljubavi, igranju košarke’

Instagram


Marica Korolija, trenerica košarke i finalistica pete sezone ‘Života na vagi’ na svom Instagram profilu odgovarala je na pitanja fanova.

Krenula je s najčešćima – koliko puta tjedno trenira i jesu li ona i Matej zajedno.

“Jeste li ti i Matej skupa? Meni se činilo dok sam gledala ŽNV da jeste”, napisala joj je obožavateljica. No Marica joj je uz smajliće napisala da nisu skupa. Kasnije joj je druga napisala: “Sigurna sam da te dečki šamaraju jer si fakat vrh riba i preljepotica, prirodno lijepa bez šminke”, a Marica je šaljivo odgovorila: “Pa i ne baš, svi misle da sam s Matejom.”

Odgovorila im je i kako vježba pet puta dnevno, ali i da je i dalje u kontaktu s trenerima Majom i Edom, ali i nutricionisticom Martinom.

“Vraćam se na teren kao igračica”, otkrila je trenerica košarke, koja je nastavila trenirati klince, ali se i sama vratila na teren nakon ‘Života na vagi’.

“Trenutno imam košarkaške treninge. Kombinacija kardio i snage. Ipak je to moja prva ljubav”, otkrila je Marica. Osim toga, promijenila je i posao te postala instruktorica vožnje.

Facebook Comments