Filipović: Ne očekujem probleme u funkcioniranju Grada Zagreba

28. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Filipović: Ne očekujem probleme u funkcioniranju Grada Zagreba

Tomislav Miletić/PIXSELL


Kandidat HDZ-a za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović uputio je u nedjelju izraze sućuti obitelji, suradnicima i prijateljima preminulog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića poručivši kako ne očekuje probleme u funkcioniranju Grada Zagreba.

“Pogodila me jutros vijest o iznenadnoj smrti zagrebačkog gradonačenika Milana Bandića. Njegovoj obitelji, suradnicima i prijateljima izražavam duboku i najiskreniju sućut”, rekao je Filipović u izjavi novinarima.

Istaknuo je kako ne očekuje nikakve probleme u funkcioniranju Grada Zagreba, jer postoje Bandićevi zamjenici a Gradska skupština će najnormalnije i dalje funkcionirati sve do izbora novog gradonačelnika.

“Postoje ljudi koji će ga zamijeniti. Izbore imamo 16. svibnja i ne očekujem nikakve probleme u funkcioniranju jer postoje i njegovi zamjenici, Gradska skupština će najnormalnije funkcionirati sve do izbora novog gradonačelnika”, rekao je Filipović novinarima upitan očekuje li probleme u funkcioniranju Grada Zagreba nakon Bandićeve smrti.

Filipović nije želio odgovarati na novinarske upite o liku i djelu pokojnog gradonačelnika Bandića i što on ostavlja iza sebe.

“Dozvolit ćete da u ovim trenutcima ne dajem nikakve druge izjave, osim duboke sućuti njegovoj obitelji, prijateljima i suradnicima”, dodao je. Vezano uz predstojeću izbornu kampanju za lokalne izbore kratko je poručio: U slijedećim mjesecima očekivao sam jednu oštru političku borbu, koja je danas naglo prekinuta.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić iznenada je u nedjelju rano ujutro preminuo u 66. godini života od posljedica srčanog udara.

(Hina)

Facebook Comments