Zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) promovirao je u subotu 467 magistara inženjera, pozvavši ih da postanu dio društva koje iz Hrvatske radi velike stvari za svijet.

Svečanu promociju diplomanata FER-a, koji su među najtraženijim stručnjacima na tržištu još i za vrijeme studija, otvorio je dekan Vedran Bilas,  a magistrima su se, uz čestitke i pokoji savjet, obratili i istaknuti stručnjaci u vodećim tehnološkim poduzećima, Ivana Fazinić i Gordan Kreković, ujedno članovi Alumni odbora FER-a.

”Pozivam vas da ostanete povezani s Fakutetom i nakon što ste diplomirali. Uključite se aktivno u našu bogatu alumni zajednicu i postanite dio društva koje iz Hrvatske radi velike stvari za svijet”, poručio je dekan Bilas.

IT stručnjakinja Ivana Fazinić pozvala je magistre da se pridruže alumni zajednici kako bi obogatili svoje znanje i proširili mrežu kontakata. Gordan Kreković istaknuo je da su strpljenje i dosljednost prečac za učinkovito bavljenje teškim problemima.

Okupljenima su se u ime magistara obratili i Ivo Grđan, Josip Hrvatić, Filip Grbenar i Evita Šopp, a svečano ozračje svojim nastupom obogatio je mladi gitarist Jure Černeha.