Evo gdje će se graditi nogostupi na vrbovečkom području

13. listopada 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Evo gdje će se graditi nogostupi na vrbovečkom području


Večeras je nastavljena 32. sjednica Gradskog vijeća Grada Vrbovca. Sjednica je počela aktualnim satom, a dva pitanja za gradonačelnika imao je vijećnik Mijo Mijatović (HDZ).

-Prvo pitanje vezano je na nogostup u Banovu. Vi ste gradonačelniče taj nogostup u svojem prijedlogu rebalansa izbacili iz proračuna, a mi smo amandmanom taj prijedlog stavili u proračun i vi ste ga prihvatili. Zanima me u kojoj je fazi izrada projektne dokumentacije za nogostup – pitao je Mijatović.

PRO_1947

Vrbovečki gradonačelnik Denis Kralj rekao je kako je više puta Gradskom vijeću prezentirao dinamiku gradnje nogostupa u Vrbovcu. -Izgradili smo nogostup u Čerkezovoj ulici u Vrbovcu. Sutra imamo potpis ugovora za nogostup u naselju Stjepana Radića i Savskoj cesti koji će se graditi kroz tri godine. Imamo potpis ugovora za nogostup u Zlenskoj ulici i u tijeku je natječaj za nogostup u Celinama koji će se graditi kroz tri faze.

PRO_1950

Banovo i Greda su logični nastavci gradnje nogostupa u Vrbovcu. Moj stav je bio da ne trebamo još ove godine započinjati s projektnom dokumentacijom, ali s obzirom na broj nogostupa koji smo si samo zadali da ćemo graditi nije izvjesno da će se nogostup u Banovu početi graditi sljedeće godine.

Amandman je prihvaćen i nogostup u Banovu će se ove godine isprojektirati i nadam se da će biti gotov 2022. ili 2023. godine – rekao je Kralj.

Facebook Comments