Ne znam zašto se nije pregledavala snimka, povlačio me suparnički igrač za dres, govorio je srpski napadač Aleksandar Mitrović nakon remija bez golova protiv Danske u trećem kolu skupine C Europskog nogometnog prvenstva.

Takav rezultat izbacio je Srbiju s prvenstva koja je završila kao posljednja na ljestvici skupine iza Engleske, Danske i Slovenije.

„Osjetio sam kako me povlači, a na svim sastancima prije prvenstva naglašavalo se kako je svako povlačenje za dres u šesnaestercu jedanaesterac. Ne znam zašto se nisu javili iz VAR sobe. Povlačio me, pao sam, ponavljao je Mitrović.

„Opet smo odigrali dva različita poluvremena. Dancima smo u prvom prepustili inicijativu, u drugom smo puno više riskirali. Ali, nedostajao je pogodak. Nismo imali lucidnosti, nije bilo tog zadnjeg dodavanja, kreacije. Borili smo se maksimalno, ali to u današnjem nogometu nije dovoljno“, dodao je Mitrović, dok je na sličnom tragu u razmišljanjima bio Nikola Milenković.

„Utakmica je bila tvrda, vrlo zatvorena. Razočarani smo, moramo se ispričati naciji i našim navijačima. Na greškama se uči, idemo dalje. Skupina je bila potpuno izjednačena. Mogli smo pobijediti Dance, mogli smo imati i bolje rezultate u prethodnim susretima, ali nismo uspjeli“, bio je osvrt Milenkovića.