Engleska policija priopćila je u nedjelju da pregledava snimke CCTV-a kako bi utvrdila je li nogometaš Manchester Uniteda Cristiano Ronaldo napravio prekršaj tako što je navijaču izbio mobitel iz ruke nakon poraza njegove momčadi od Evertona 0-1.

Na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj se čini kako Ronaldo maše rukom prema tlu kada je izašao s terena i krenuo prema tunelu u Goodison Parku nakon subotnjeg meča.

Prema riječima svjedoka, 37-godišnji portugalski nogometaš je izbio telefon iz ruke navijaču i razbio ga na tlu, a Ronaldo se kasnije na Instagramu ispričao za incident.

Glasnogovornik policije Merseysidea rekao je da je policija bila u vezi s oba kluba nakon izvješća o navodnom napadu.

“Dok su igrači napuštali igralište u 14.30, prijavljeno je da je dječaka napao jedan od igrača gostujuće momčadi dok su napuštali teren”, rekao je glasnogovornik policije.

“Istrage su u tijeku i policajci trenutno rade s nogometnim klubom Everton kako bi pregledali snimke CCTV-a i provode opsežne istrage svjedoka kako bi ustanovili je li se prekršaj dogodio.”

Nakon ovog poraza Manchester United je na sedmom mjestu na ljestvici Premier lige i suočen je s izgledima da će propustiti kvalifikacije za Ligu prvaka sljedeće sezone jer zaostaje šest bodova za četvrtoplasiranim Tottenhamom.