Snimanje je obavljeno tijekom lipnja u Šibeniku

Jedan od najpoznatijih svjetskih brendova među uređajima za čišćenje – Kärcher, zahvaljujući Servisu Košić iz Križevaca i križevačko-vrbovečkoj glumačkoj postavi dobio je video reklamu koja će se od petka emitirati na RTL televiziji.

Naime, u reklami se pojavljuju prelijepe djevojke, Anja Pisačić iz Vrbovca i Mihaela Nežak iz Kalnika, Ivica Senić iz Majurca koji će ove subote uploviti u bračne vode, a glavnu ulogu u reklami preuzeo je čelni čovjek Servisa Košić – Tomislav Košić.

Snimljene su dvije video reklame koje su realizirane uz podršku Profoto Studija i portala prigorski.hr.

Servis Košić d.o.o., sa sjedištem u Bjelovarskoj ulici 7 u Križevcima vrši prodaju i servis Kärcher uređaja – visokotlačnih perača, usisavača, uređaja za pranje i čišćenje, rezervnih dijelova za uređaje, pribora i dodatne opreme.

Spomenimo da u Hrvatskoj djeluju i 3 Kärcher centra u Splitu (Stobrečka 10), Zadru (Murvica IK 2) i Zagrebu (Slavonska avenija 71).

Donosimo nekoliko fotografija sa snimanja, a video reklamu možete pogledati u petak u u 15.30 sati i u 21 sat, u subotu u 18 sati, u nedjelju u 14.30 sati i u ponedjeljak u 11.30 sati na RTL televiziji, a uskoro i na portalima!