Nogometaši Radnika Križevci pobjedom nad Tomislavom iz Drnja 6:0, osvojili su županijski kup. Križevčani su na taj način pred tisuću gledatelja stigli do dvostruke krune.

Nakon utakmice komentar smo tražili predsjednika Nogometnog kluba Radnik Križevci, Darka Jambrekovića. -Ovo su veliki trenuci za križevački sport i za Nogometni klub Radnik Križevci. Napisali smo lijepu stranicu za razvoj sporta i dokazali da se upornim radom uspjesi moraju postići. Gurali smo stalno 4-5 godina prema gore, gradili ekipu i uvjete i infrastrukturu i na ovom lijepom stadionu smo simbolički proslavili sav taj trud i napor – rekao je za Prigorski.hr Jambreković dodavši kako sezona još nije gotova.

nk radnik krizevci

-Malo ćemo proslaviti, ali već sutra se moramo okrenuti novoj utakmici sa Slavonijom iz Požege i krenuti u borbu za ulazak u 2. HNL. Igramo dvije utakmice, prva je u nedjelju u Velikoj, a druga sljedeće subote u Križevcima. Nadam se pozitivnom rezultatu na gostovanju i onda ćemo u Križevcima pokušati napraviti taj zadnji korak i uvesti križevački nogomet u 2. HNL. To bi bio rezultat koji nitko nije očekivao – zaključio je Jambreković.