Tri djevojčice i sedam dječaka hrvačkog kluba Podravka, proteklog su vikenda pod vodstvom trenera Saše Šprema i Ivana Lončarića nastupili u Austriji, gradu Soding pokraj Graza na 10. Međunarodnom memorijalnom turniru «MAG. LADISLAV MLYNEK» u hrvanju slobodnim načinom za uzraste mlađih i starijih djevojčica te mlađih i starijih dječaka. Konkurenciju je činilo dvadesetak klubova iz šest europskih zemalja, Slovenije, Mađarske, Slovačke, Slovenije, Austrije i Hrvatske.

U uzrastu djevojčica sve tri hrvačice Podravke osvojile su srebrna odličja. Jelena Mijatović do drugog mjesta došla je u kategoriji do 36 kilograma, Dina Vida Horvat u kategoriji do 42 kilograma, dok je Lana Nogić bila druga u kategoriji do 65 kilograma. S tri uvjerljive pobjede u uzrastu mlađih dječaka rođenih 2008.-2010. godine i u kategoriji do 34 kilograma Tomas Kičinbači osvojio je prvo mjesto. U istoj uzrasnoj skupini Filip Kuharić osvojio je drugo mjesto u kategoriji do 46 kilograma.

Nakon uvjerljive pobjede protiv predstavnika iz Austrije, Filipa u finalu dočekao je predstavnik iz Mađarske. Odmah na samom početku borbe, Filip se nažalost ozlijedio i morao predati borbu te se zadovoljiti sa srebrnim odličjem. S jednom pobjedom i jednim porazom Ali Ustundag u kategoriji je do 34 kilograma bio peti, a peto mjesto u kategoriji do 42 kilograma s dvije pobjede i dva poraza osvojio je i Makism Vilić.

Nažalost u kategoriji do 31 kilograma Noa Ljubić ostao je bez plasmana. U uzrastu dječaka rođenih 2006. i 2007. godine Marko Špernjak osvojio je prvo mjesto u kategoriji do 54 kilograma dok je peti bio Filip Šprem u kategoriji do 50 kilograma. S deset prijavljenih natjecatelja i šest osvojenih medalja, dva zlata i četiri srebra ekipa Podravke u ekipnom plasmanu zauzela je vrlo dobro četvrto mjesto, dok najuspješniji Klub bio je Gyor iz Mađarske.

prigorski.hr