Duvnjak: Svaka utakmica bit će zanimljiva i teška

6. svibnja 2021. Autor: prigorski.hr Sport Duvnjak: Svaka utakmica bit će zanimljiva i teška


Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak ocijenio je kako su u četvrtak na ždrijebu u Budimpešti za Euro 2022. dobili zanimljivu skupinu, u kojoj su još Srbija, Francuska i Ukrajina, te da će svaka utakmica biti zanimljiva i teška.

“Jedna jako zanimljiva grupa je pred nama. Kao i uvijek, ono što ponavljamo je da se nadamo da ćemo biti zdravi i spremni. Vidjeli smo već puno puta dosad na Europskom prvenstvu nema slabog protivnika tako da će svaka utakmica biti zanimljiva i teška. Naravno, mi moramo misliti samo na nas, moramo se dobro pripremati i ne smijemo biti opušteni u niti jednom trenutku. Kao i uvijek, ići ćemo iz utakmice u utakmicu i dat ćemo sve od sebe”, izjavio je za internetski portal Hrvatskog rukometnog saveza Domagoj Duvnjak.

Domaćini rukometnog Eura, koji je na rasporedu od 13. do 30. siječnja sljedeće godine, su Mađarska i Slovačka. U borbu za odličja krenut će 24 reprezentacije koje će biti raspoređene u šest skupina, a igrat će se u Szegedu, Debrecenu, Budimpešti, Bratislavi i Košicama. Po dvije najbolje reprezentacije iz svake od šest skupina prvog kruga plasirat će se u drugi krug.

(Hina)

Facebook Comments