Domagoj Duvnjak, kapetan hrvatske rukometne reprezentacije, potvrdio je kako u dobrom raspoloženju prolaze pripreme koje reprezentacija ovih dana obavlja u Varaždinu.

„Osjećaj je fenomenalan u reprezentaciji. Nažalost, u siječnju nisam bio spreman i nisam mogao pomoći momčadi, ali sada je sve u redu. Leđa su dobro, koronavirusa više nema i vratio sam se u reprezentaciju kao i neki drugi stariji igrači. S ovim mladima koji su se pokazali stvarno u dobrom svjetlu na Euru mislim da imamo jako dobar miks starih i mladih. Siguran sam da će sve to dobro izgledati u budućnosti“, rekao je Duvnjak.

Najbolji hrvatski rukometaš osvrnuo se na ono što je u ovom trenutku primarno za hrvatsku reprezentaciju.

„Lijepo treniramo i dobro radimo. Pripremamo se na kvalitetan način za sve što nam slijedi u travnju. Pogotovo radimo na obrani i svakim danom to izgleda sve bolje. Radimo na sitnicama koje odlučuju utakmice i sve pokušavamo maksimalno dotjerati. Pogledat ćemo i po prvi puta video o Finskoj koja je za mene, moram priznati, nepoznanica. No, dobro ćemo se pripremiti i favoriti smo u travnju, u tim susretima. Svjetsko prvenstvo? To je naravno veliki cilj pogotovo jer nismo bili pravi na posljednja dva natjecanja i od toga ne bježimo. Isto tako, na Svjetskom prvenstvu se odlučuje o putnicima za Olimpijske igre. Nadam se da ćemo ostati zdravi i bit ćemo spremni za pravi rezultat“, zaključio je Duvnjak.