Đurđevčani dobili moderno kino: ‘Prvi vikend častimo naše građane besplatnim projekcijama’

1. kolovoza 2020. Autor: prigorski.hr Kultura & Turizam Đurđevčani dobili moderno kino: ‘Prvi vikend častimo naše građane besplatnim projekcijama’

Ilustracija


Đurđevački Dom kulture obnavljan je u dvije faze i sve je spremno za novo ruho đurđevačkog kulturnog središta. Osim što je obnovljen iznutra, Dom kulture obnovljen je i izvana.

Tako nakon duljeg vremena svoja vrata ponovno otvara i kino u Domu kulture u Đurđevcu. Prostor je opremljen najmodernijom audio i video opremom, nabavljene su nove udobnije fotelje, projektor za kino projekcije, a kino projekcije će zasigurno razveseliti najmlađe, ali i brojne filmoljubce.

Prva projekcija filma je bila je u petak, dok je nedjelja pak rezervirana za najmlađe koji će moći pogledati 3D animirani film NAPRIJED u 10,00 sati te u 17,30 sati. U nedjelju u 20,00 sati možete pogledati i Oskarom nagrađivani popularni film JOKER.

Prvi vikend častimo naše građane besplatnim projekcijama, a kako je zbog epidemioloških mjera broj posjetitelja ograničen molimo vas da rezervirate svoje mjesto.

Svoje besplatno mjesto možete rezervirati tako da pošaljete Vaše IME I PREZIME, NAZIV , DATUM I VRIJEME ODRŽAVANJA FILMA na Facebook messenger Turističke zajednice grada Đurđevca ili na e-mail: [email protected]

Facebook Comments