Svečana podjela svjedodžbi, pohvalnice i zahvalnica, maturantima đurđevačke gimnazije za sudjelovanje u radu škole, projektima i izvannastavnim aktivnostima održana je u utorak u Domu kulture u Đurđevcu.

Nakon uvodnog pozdrava ravnatelja gimnazije Tomislava Ostojića, prof. upućenog svim maturantima, nastavnicima i roditeljima, uslijedila je podjela svjedodžbi učenicima 4.a razreda kojima se obratila razrednica Irena Tišljar, prof., javljaju iz gradske uprave.

gimnazijalci đurđevac (2)

Potom je Nika Ivandija izvela je monolog iz knjige “Sve moje rane” Kathleen Glasgow kojim je predstavljala Koprivničko-križevačku županiju i školu na državnoj smotri Lidrano 2022.

Ema Lovrak je otpjevala pjesmu grupe ABBA: Slipping Through My Fingers

Nakon Eminog nastupa je uslijedila podjela svjedodžbi učenicima 4.b razreda kojima se obratila razrednica Mirela Kožar, prof., a nakon podjele je započeo recital “Al’ nema veze” autorice Ane Huzjak prof. koji su izveli članovi Dramske grupe.

Ove godine dobri dečki su bili Ivan Topolovčan, Lav Arel Jurkas, Ivan Pavlović, Teo Mesarov, Ivano Milošević i Niko Fusić.

Na kraju ove svečane podjele svjedodžbi Djevojački zbor Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac počastio nas je izvrsnom izvedbom skladbe Mije Dimšić “Kiša”.