Đurđevački buvljak ponovno ‘u pogonu’

25. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Đurđevački buvljak ponovno ‘u pogonu’


Komunalne usluge Đurđevac d.o.o. obavještavaju korisnike svojih usluga da je Odlukom stožera civilne zaštite RH dopušten rad sajmova na otvorenom. Rad sajma na otvorenom (buvljaka) u Đurđevcu počinje od četvrtka 28. svibnja 2020. godine.

Buvljak je obogatio dosadašnju sajmenu ponudu četvrtkom, a osim korisnih stvari sigurno će se pronaći i neke stare i zanimljive stvari koje su do sada ležale na tavanu, a imaju veliku vrijednost. Buvljak privlači i naše lokalne kolekcionare, ali i lovce na antikvitete. Inicijativa za organiziranjem buvljaka je zapravo došla od samih građana koji često sudjeluju na buvljacima i sajmovima u našoj okolici.

Buvljak se prostire na livadi preko puta tržnice na kojoj svakog četvrtka od 6,00 do 13,00 sati posjetitelje očekuju prodajno-izložbene zone sa rabljenim stvarima.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane da obave godišnje čišćenje garaža i ormara i da se već ovaj četvrtak pridruže na buvljaku.

Kupce molimo da se pridržavaju svih uputa, izbjegavaju približavanje i kontakt s prodavačima te da NE DIRAJU izloženu robu.

Facebook Comments