Po prvi puta Đurđevac je domaćin turnira efootball2023. Turnir će se održati u organizaciji Turističke zajednice grada Đurđevca, Starog Grada, PES Experta i u prekrasnom ambijentu Hostela Borik, u nedjelju, 26. ožujka s početkom u 13 sati.

Na dan turnira očekuje vas mnoštvo zabave i dobre hrane, a prijava vrijedi nakon ispunjavanja prijavnice i uplate kotizacije. Kotizacija za turnir 1vs1 iznosi 10 eura a za ekipu 2v2 ukupno 15 eura. Prijave su na linku Prijave za 1v1 i 2v2 efootball2023 turnir u Đurđevcu 26.03.2023 (google.com). 

Što se tiče samog natjecanja, na oba turnira možete sudjelovati jer će se faze turnira igrati odvojeno, a sistem natjecanja ovisi o broju prijava.

Utakmice će se igrati s običnim klubovima i svatko može birati tim koji želi. Pravila turnira su sljedeća:

Match time: 10 minutes
Extra time: OFF (do playoffa)
PK: OFF (do playoffa)
Injuries: OFF
Weather: Summer/Fine
Time: Night
Match type: Standard
Forms: Normal (žute)
Substitutions: 5
Inervals for Subs: 3
Camera: Dynamic Wide 0/10
Stamina bar: OFF
Directional Guide: OFF

Grad Đurđevac, Stari Grad, Hotel Picok i mnogi drugi osiguravaju nagrade na turniru, nagrada će biti mnoštvo, a neke od nagrada su ručak/večera u Restoranu i pivnici Stari grad, vožnja quadom 2 sata, vikend ručak u Hostelu Borik Đurđevac, ručak/večera u Hotelu Picok Đurđevac, paket ulaznica za Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci, Hrvatska Sahara – Zoo i Muzej Grada Đurđevca te polupansion u hostelu Borik Đurđevac.

viber_image_2023-03-10_16-22-31-216