Susret između Armenije i Hrvatske u kvalifikacijma za EURO 2024. godine koji se igra u Erevanu, nakratko je prekinut u 35. minuti nakon što je iznad stadiona proletio dron sa zastavom.

Disciplinska komisija Europske nogometne federacije (UEFA) sasvim sigurno imat će posla nakon utakmice Armenija – Hrvatske igrane na Vazgen Sargsjan stadionu u Erevanu.

Naime, u 35. minuti susret je nakratko prekinut nakon što je iznad terena proletio dron sa zastavom. Prema pisanju armenskih medija radilo se o zastavi Gorskog Karabaha, područja oko kojeg Armenija i Azerbajdžan ratuju godinama.

Dron sa zastavom je proletio vrlo blizu terena za igru, praćen pljeskom s tribina. Francuski sudac Clement Turpin je prekinuo susret, no prekid je trajao svega nekoliko minuta.

“Vruće” je bilo i na tribinama, sredinom prvog dijela došlo je do tučnjeva navijača. No, za sada nije jasno čiji su se navijači potukli.

Na tribinama je oko 14.400 gleedatelja, među kojima i 200-tinjak hrvatskih navijača, od kojih su mnogi kupili aranžmane prije Uefine odluke o zabrani kupnje ulaznica za gostujuće navijače.