Dražen Lučki – najbolji križevački motociklist uživa na svojem Suzuki Boulevardu

22. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Intervjui Dražen Lučki – najbolji križevački motociklist uživa na svojem Suzuki Boulevardu


Deveto moto i biciklističko druženje održano jena Uskrsni ponedjeljak u Križevcima. Na prigodnoj svečanosti održana je i dodjela priznanja najboljim vozačima na dva i četiri kotača u prošloj godini.

Najboljim motociklistom u prošloj godini proglašen je i Dražen Lučki koji nam je rekao kako je već 10-ak godina intenzivno na motoru.

-Odazivam se svim moto druženjima i putovanjima kroz bivšu državu. Prošle godine sa prošao 4500 kilometara. Vozio sam kroz Crnu Goru, BiH i duž naše obale – rekao je Lučki i dodao kako ljubav prema motorima gaji od rane mladosti.

-Krenulo je od automatika pa Pony express, APN, MZ, Java do Yamahe R6 – jedne, druge i treće. Sad sam na Chopperu Suzuki Boulevard koji ima 800 kubika.

Yamahu sam ostavio zbog kičme i zbog stresa. Naime, ispod 150 km/sat teško se može voziti takav motor. Jako je riskantna vožnja i odlučio sam zamijeniti motor s ovim ležernijim motorm, sve je pod kontrolom i vozi se bez umora- kazao je Lučki.

prigorski.hr

Facebook Comments