Dominik Nervo novi je predsjednik Košarkaškog kluba “Radnik Križevci”

15. siječnja 2021. Autor: prigorski.hr Sport Dominik Nervo novi je predsjednik Košarkaškog kluba “Radnik Križevci”


Jučer je održana Izborna skupština Košarkaškog kluba “Radnik Križevci”, a koja je, u ovim vanrednim okolnostima, izabrala novog predsjednika i tajnika kluba.

Nakon 26 godina Josipa Šikića, dugogodišnjeg predsjednika ZŠU Križevci, na čelnom mjestu KK Radnik Križevci naslijedio je 28-godišnji Dominik Nervo, dakle dijete kluba.

Evo što je Dominik poručio za prigorski.hr: “Prije svega htio bih zahvaliti prof. Šikiću na dvadesetšestogodišnjem mandatu kao predsjednika kluba kk Radnik Križevci, ali za njega nije ovo oproštaj, jer on i dalje ostaje na poziciji tajnika kluba. Kraj mene kao predsjednika, imenovali smo i tijela kluba, ali najavljujem da ćemo kroz neko vrijeme, kada nam uvjeti dopuste, napraviti još jednu skupštinu kluba gdje ćemo uvesti u Upravu još neke članove kako bi se mogli razvijat u pozivitnom smjeru sa novim idejama.

Primarni ciljevi su nam popularizacija košarke i animiranje novih članova kluba u svim dobnim skupinama, s naglaskom na osnovne škole kroz naše mlade trenere Matoića, Svobodu i Šikića.

Zahvaljujem se svima na povjerenju i vidimo se na košarkaškim terenima kada nam uvjeti to dopuste!” – poručio je Nervo za prigorski.hr.

Facebook Comments