Rektor Sveučilišta Sjever prof. dr. sc. Marin Milković dodijelio je priznanja nastavnicima Sveučilišta koji su za svoj nastavni rad od studenata dobili najbolje ocjene.

Sveučilište Sjever svoj put u obrazovnom sustavu gradi zahvaljujući kvalitetnom nastavnom kadru te je zadovoljstvo studenata prioritet.

Studenti iz ove ustanove izlaze s vrhunskim kompetencijama i znanjima, spremni za izazove koji ih očekuju nakon diplome, a tome doprinose nastavnici. Njihov kvalitetan, odgovoran i predan rad prepoznat je od strane studenata ali i od strane Sveučilišta i njegove Uprave.

“Najbitniji dio je da ste uvaženi i priznati među svojim kolegama studentima. Mi smo tu zbog njih i njihovog obrazovanja. Imamo sreće raditi s mladim ljudima, prenositi im znanja što vjerujem da je jedan od najljepših poslova. Važno je da volite svoj posao a onda se to vidi iz rezultata”, istaknuo je rektor Milković.

Sukladno Pravilniku o nagrađivanju izvrsnosti nastavnika, rektor je dodijelio priznanja u kategoriji izvrsnosti u nastavnom radu sa studentima na temelju studentske ankete, a nagrađeni su profesor stručnog studija dr. sc. Jurica Hižak, doc. dr. sc. Marko Čačić, viši predavač Marko Horvat, izv. prof. dr. sc. Sanja Šolić, doc. dr. sc. Anđelko Crnoja, predavač Ante Klečina, predavač Valentina Vincek, izv. prof. dr. sc. Marijana Neuberg, doc. dr. sc. Dunja Srpak, doc. dr. sc. Željko Jeleč, predavač dr. sc. Dejan Pernjak, izv. prof. dr. sc. Lidija Dujić, doc. art. Luka Borčić, doc. dr. sc. Katerina Fotova Čiković, predavač Ivana Dodlek Šarkanj, prof. dr. sc. Vlado Cetl, izv. prof. dr. sc. Bojan Šarkanj i predavač Dražen Crčić.

400455892_1074325393745300_9017536572807621126_n

“Danas sam primio jedno od najvećih priznanja u svojem životu i svojem dosadašnjem radu – priznanje u kategoriji izvrsnosti u nastavnom radu sa studentima! Hvala mojim studentima na iznimno velikom priznanju, povjerenju, ali i obvezi da svi zajedno nastavimo kvalitetno raditi. Hvala rektoru Sveučilišta Sjever prof. dr. sc. Marinu Milkoviću i svima koji rade na razvijanju poticajne, radne i kvalitetne atmosfere na Sveučilištu Sjever. Hvala svima na podršci”, poručio je jedan od nagrađenih dr.sc. Dejan Pernjak.

Također su dodijeljena priznanja u kategoriji uspješne suradnje s gospodarstvom onim nastavnicima koji su ugovorili i realizirali zavidan broj projekata s gospodarstvom i time doprinijeli jačanju suradnje Sveučilišta s gospodarstvom, a to su izv. prof. dr. sc. Marijana Neuberg, izv. prof. dr. sc. Rosana Ribić, izv. prof. dr. sc. Danko Markovinović, prof. dr. sc. Vlado Cetl i predavač Ivan Cvitković.

“Vjerujem da je svaka nagrada poticajna i može biti putokaz za još kvalitetniji daljnji rad. Stvari koje se dobro rade se prepoznaju, a na ovaj način to vam želimo i pokazati”, zaključio je rektor Milković i ujedno čestitao svim nagrađenim nastavnicima.