Djelatnici Policijske uprave koprivničko-križevačke prikupili pomoć za stanovnike s potresom ugroženih područja

19. siječnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Djelatnici Policijske uprave koprivničko-križevačke prikupili pomoć za stanovnike s potresom ugroženih područja


Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke posjetili su u ponedjeljak Policijsku postaju Petrinja i donirali prehrambene i higijenske potrepštine za stanovnike pogođene potresom.

Naime, u Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj istog je dana organizirana akcija prikupljanja prehrambenih i higijenskih potrepština za stanovnike s potresom ugroženih područja.

Akciji se odazvao veliki broj djelatnika iz svih ustrojstvenih jedinica Policijske uprave te je kombi pun raznih potrepština krenuo na područje Petrinje i Gline, gdje će se prikupljeno distribuirati dalje potrebitim građanima.

pomoć policija (2)

Također, djelatnici pojedinih ustrojstvenih jedinica prikupili su novčana sredstva za kolegu iz Sisačko-moslavačke policijske uprave, čiji je stan oštećen u potresu, a kojemu je smještaj s obitelji u svom stanu na koprivničkom području pružio kolega iz Policijske uprave koprivničko-križevačke.

pomoć policija (1)

Isto tako dio djelatnika ustrojstvenih jedinica prikupljene prehrambene i higijenske potrepštine dostvaio je u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, dok dio djelatnika sudjeluje u pomaganju kroz novčane donacije potrebitima.

pomoć policija (3)

Odazivom akciji u ovolikom broju, djelatnici Policijske uprave koprivničko-križevačke pokazali su empatiju prema svim žrtvama potresa i što je jednako važno, pokazali su zajedništvo i spremnost da u svakom trenutku pruže pomoć potrebitima.

Facebook Comments