Dječji zbor Glazbenog odjela Osnovne škole Marije Jurić Zagorke nastupio je sinoć na 27. Hrvatskom dječjem festivalu u prepunoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Nastupila su 23 dječja zbora iz cijele Hrvatske, a mladi Vrbovčani su nastupili pretposljednji i doživjeli ovacije publike! Pjesma pod nazivom “Rođendan” popraćena je odličnim scenskim nastupom koji je uključivao aktivno pjevanje uživo, plesnu koreografiju, romobil, balone i rođendanske dekoracije, a sam ulazak traktora na pozornicu totalno je oduševio publiku. Solistice su bile Vita Mlinarek i Lena Jelić koje su izvrsno vladale scenom i uživo pjevale pred mnogobrojnom publikom.

Prof. Hrvoje Herček, voditelj zbora i autor pjesme kaže:

– Kvalitetu nastupa prepoznao je i žiri i nagradio “Plavi mjesec” 2. osvojenim mjestom! U svojoj karijeri ne skupljam nagrade, ali ih je lijepo dobiti. Važno mi je da se pjesma sviđa publici, a osobito ova dječja za koju sam siguran da će postati hit, jer je klinci ne prestaju pjevati od kad su je prvi put čuli! Hvala svim roditeljima, sponzorima i ravnateljici Edini Operti što nas podržavaju.

IMG-20231120-WA0000 IMG-20231120-WA0003 IMG-20231120-WA0002