Dječji vrtić Maslačak iz Đurđevca održao Din, don biciklijadu roditelja i djece

4. studenoga 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Dječji vrtić Maslačak iz Đurđevca održao Din, don biciklijadu roditelja i djece


Vrtićanci đurđevačkog Maslačaka, točnije djeca iz odgojne skupine Kikići, odlučili su organizirati veliku biciklijadu pod nazivom Din, don te na nju pozvati svoje roditelje.

U organizaciju su im pomogle njihove odgojiteljice, a biciklijada je bila zamišljena kao veselo i aktivno druženje na zraku. Ovaj događaj je ujedno bio motiv i početak dječjeg interesa za bicikl  jer će ove godine ova odgojna skupina raditi na projektu Bicikl.

Vesela vožnja za djecu kao i za roditelje, započela je ispred vrtića i nastavila se stazama oko vrtića. U vožnji, djeca su bila jedni drugima inspiracija i poticaj da mogu više, a s druge strane tu su bili roditelji – njihova najveća zaštita i podrška. Djeca su se vozila na biciklima s pomoćnim kotačima, bez njih, a bilo je djece koja su se vozila na triciklu i mini formuli na četiri kotača.

Nakon ugodne vožnje na zraku, djeca i roditelji odmorila su se na terasi i na dječjem igralištu te su se počastili toplim čajem, kavom i čajnim kolutićima.

prigorski.hr

Facebook Comments