Dječje gradsko vijeće Grada Križevaca održalo sjednicu

9. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Križevci Dječje gradsko vijeće Grada Križevaca održalo sjednicu


U Velikoj gradskoj vijećnici vijećnice i vijećnici Dječjeg gradskog vijeća Grada Križevaca održali su sjednicu. Na samom početku pozdravio ih je gradonačelnik Mario Rajn istaknuvši kako se ponosi što su u vrlo kratkom roku od konstituiranja pokrenuli i uspješno proveli vrijednu akciju „Djeca Križevaca za djecu Gline“, a za koju su dobili i priznanje Saveza društava Naša djeca Hrvatske. Dodao je kako se vidi da su spremni uvesti promjene u gradu kako bi Križevci bili što više grad prijatelj djece te pohvalio njihovu angažiranost.

Na sjednici se razgovaralo o daljnjim planovima i novim idejama koje će se razraditi nakon povratka s ljetnih praznika kada će se vijećnice i vijećnici opet sastati.

dječje vijeće1

Ujedno su se osvrnuli na nova dječja igrališta, Skate park u Ulici Franje Tuđmana i Trampolin park u Ulici Drage Grdenića te pohvalili uspostavu novih sadržaja za djecu. Pohvalili su i otvorenje kina, izgradnju sportske dvorane kod Osnovne škole Ljudevita Modeca kao i izgradnju atletske staze te postavljanje novih sprava na dječjim igralištima koje je u tijeku.
Zahvalu na njihovoj angažiranosti uputila je i voditeljica Dječjeg gradskog vijeća Grada Križevaca Melita Horvat te im poželjela uspješan završetak školske godine i vesele i bezbrižne ljetne praznike.

 

 

Facebook Comments