Djeca Križevaca za djecu Gline; isporučeno 140 paketa u Glinu

3. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Križevci Djeca Križevaca za djecu Gline; isporučeno 140 paketa u Glinu


Dječje gradsko vijeće Grada Križevaca u akciji Djeca Križevaca za djecu Gline prikupilo je 140 paketa pomoći koji su danas, 3. veljače isporučeni Centru za socijalnu skrb Glina.

Pakete su ispred Križevaca ravnatelju Centra za socijalnu skrb Glina Saši Petriću predali voditeljica Dječjeg gradskog vijeća Grada Križevaca Melita Horvat i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije, EU fondove i javnu nabavu Ivan Biškup.

Ravnatelj Saša Petrić uputio je zahvalu djeci Križevaca na prikupljenim paketima koje će sada isporučiti korisnicima i tako razveseliti 140 djece s područja Gline.

paketi glina križevci (1)

Ova akcija nastavila se na niz drugih humanih inicijativa koje su građani i grad pokrenuli kako bi pomogli mjestima pogođenim snažnim potresom.

Podsjetimo, vijećnice i vijećnici Dječjeg gradskog vijeća Grada Križevaca provodili su ovu akciju u razdoblju od 23. do 28. siječnja, a odazvali su se i mali i veliki Križevčani. Ovim putem, Dječje gradsko vijeće Grada Križevaca zahvaljuje svima koji su se odazvali ovoj akciji te Gradskom društvu Crvenog križa Križevci što su osigurali siguran prijevoz paketa do Gline.

paketi glina križevci (3) paketi glina križevci (2)

Facebook Comments