Dio parkirališta u koprivničkoj Nemčićevoj neće se moći koristiti u srijedu i četvrtak

16. rujna 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Dio parkirališta u koprivničkoj Nemčićevoj neće se moći koristiti u srijedu i četvrtak


Počeli su radovi na orezivanju krošanja stabala uz prometnicu i parkirališna mjesta u srijedu ujutro u koprivničkoj Nemčićevoj ulici.

Zaposlenici Komunalca danas (srijeda) i sutra (četvrtak) orezuju najniže grane koje smetaju visokim vozilima koja prolaze Nemčićevom, a orezat će se i sve suhe grane kako ne bi pale na kolnik ili nogostup. Za vrijeme radova parkirališna mjesta koja se nalaze ispod stabala neće se moći koristiti kako se ne bi oštetili automobili i kako bi zaposlenici Komunalca imali nesmetani pristup stablima. Sav zeleni otpad nastao tijekom orezivanja zbrinut će se na kompostištu.

Molbu za uklanjanjem grana koje smetaju uputio je Čazmatrans koji onuda prometuje školskim autobusom, a orezivanje je usuglašeno s Gradom Koprivnicom.

Osim u Nemčićevoj, grane na drveću koje smetaju normalnom odvijanju prometa orezat će se i u Mosnoj ulici, na Trgu mladosti, Florijanskom trgu, Ulici Ivana Meštrovića te na Trgu podravskih heroja.