Dijana Mugoša, crnogorska ljepotica produljila vjernost RK Podravka Vegeti

23. siječnja 2020. Autor: prigorski.hr Sport Dijana Mugoša, crnogorska ljepotica produljila vjernost RK Podravka Vegeti


Dijana Mugoša, lijevo krilo Podravka Vegete produžila je suradnju s RK Podravkom. Dijana je u srijedu u prostorijama RK Podravke potpisala novi dvogodišnji ugovor.

Prilikom potpisivanja Dijana je izjavila kako joj je drago što je s Klubom našla zajednički jezik te kako ju veseli što će ostati u Koprivnici.

-Moja želja je da imam kontinuitet igara za jedan klub, a smatram da mi je Podravka pun pogodak za to. Uvjeti za igru i treniranje su vrhunski te se nadam da ćemo do kraja ove sezone postići velike uspjehe, a s dobrim igrama nastaviti i u nadolazećim sezonama. Također Podravka Vegeta mi omogućava igranje europskih natjecanja što mi je vrlo bitno – kazala je.

Dijana je kazala da se u Koprivnici osjeća dobro, zadovoljna je atmosferom u ekipi, a za trenera Saračevića ima samo riječi hvale.
Osim što igra u Koprivnici, Dijana je reprezentativka Crne Gore s kojom je nastupila na Svjetskom prvenstvu u Japanu. Mugoša je u Koprivnicu stigla na početku ove sezone te se na lijevom krilu pridružila Korini Karlovčan. Prije dolaska u Podravku igrala je u Slovačkoj za ekipu Iuventa Mihalovce s kojom je osvojila Kup i prvenstvo.