[FOTO/VIDEO] Poginuli 21-godišnjak i 18-godišnjak, teško ozlijeđeni 16-godišnjak i 19-godišnjak

1. studenoga 2019. Autor: prigorski.hr Crna kronika [FOTO/VIDEO] Poginuli 21-godišnjak i 18-godišnjak, teško ozlijeđeni 16-godišnjak i 19-godišnjak

Foto: Ivica Galović/PIXSELL


Dvojica mladića su poginula, a dvojica ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se sinoć oko 22 sata dogodila u mjestu Dragovci, u općini Kapela, između Nove Gradiške i Slavonskog Broda, o čemu smo pisali OVDJE.

U nesreći su poginuli 21-godišnji vozač osobnog automobila Alfa Romeo i 18-godišnji suvozač, a 16-godišnji i 19-godišnji putnici u vozilu teško ozlijeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu “Nova Gradiška” na ukazivanje liječničke pomoći i daljnje liječenje, izvijestili su jutros iz PU brodsko-posavske, a pišu Vijesti.hr.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Naime, nakon slijetanja automobila Alfa Romeo s ceste u odvodni kanal i udara u betonski kolni ulaz i u automobil marke Mercedes u njemu su poginula dvojica mladića, a dvojica mladića su teže ozlijeđeni.

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška u nazočnosti zamjenika Županijskog državnog odvjetnika u Slavonskom Brodu obavila je očevid kojim je utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da se 21-godišnji vozač osobnim automobilom kretao istočnom prometnom trakom od juga u smjeru sjevera.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

U jednom trenutku vozač je krećući se nepropisnom brzinom vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario u betonski kolni ulaz, a potom i u osobni automobil koji je bio parkiran na kolnom ulazu (vlasništvo 53-godišnjaka) te u pročelje obiteljske kuće.

Vlasnik parkiranog automobila Željko Drakulec kazao je da je vozač od siline udara ispao iz automobila. Na mjesto nesreće stigli su i vatrogasci koji su izvlačili ozlijeđene mladiće.

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

Foto: Ivica Galović/PIXSELL

prigorski.hr

Facebook Comments